Menu Zavřeno

Milí rodiče,

protože se s dětmi ani s Vámi následující tři týdny neuvidíme, bude stejně jako na jaře probíhat školka on-line. Sledujte proto prosím blog V Závětří ON-LINE, kam denně přidáváme tipy na zajímavé aktivity, tvoření, cvičení a také návody, jak s nimi pracovat.

Ve školce je pro vás nachystána taška s materiálem potřebným k aktivitám na blogu. Pracovní listy, návody vkládáme také do sdíleného souboru na disku pro ty, kdo mají doma tiskárnu a do školky jezdit nemohou/nechtějí.

Od následujícího týdne bude pro zájemce 2x týdně probíhat virtuální ranní kroužek přes Zoom. Pozvánku a všechny informace k připojení dostanete vždy den předem.

  • v úterý od 9:00 pro třídenní skupinu (9. a 16.3.)
  • ve čtvrtek od 9:00 pro dvoudenní skupinu (11. a 18.3.)

Po kroužku můžete zkonzultovat s průvodci i pokroky vašich dětí a zeptat se na vše, co vás zajímá.

Před odpoledním odpočinkem nebo na dobrou noc se děti mohou těšit na čtenou pohádku na pokračování. Nahrávky zveřejníme na blog jedenkrát týdně vždy pro 5-6 dní naráz.

A co s věcmi dětí ve školce? Kdykoli se můžete stavit ve školce a odnést si věci z terasy nebo ze zahrady i maringotka je pro vás přístupná v časech viz mail. Pokud vám to nevyjde a zimní věci z krabice potřebujete, napište mi sms na telefon 774 33 23 66 (dostatečně dopředu.

Přejeme hodně sil i trpělivosti a pevně doufáme, že za tři týdny se všichni zase uvidíme ve školce.